HomeCalendarFAQSearchUsergroupsRegisterLog in

Share | 

item drop rate

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Alucard

PostSubject: item drop rate   Tue 22 Nov - 18:24

Bu server orjinal myko olarak geçiyo yanlız bi kaç gün önce özellikle bazı monsterlarda drop rate çok aşırı düşürüldü yada kaldırıldı o itemler bilmiyorum ama insanlar 3-4 gün önce bi mobdan yarım saatte 7-8 chitin düşürürken şimdi ben 1 saatte 1 tane düşüremedim ve buna bi anlam veremedim hani önceden bi yanlışlık varsa düzeltilir de önceden kasan kastı yani bu bizim şimdi chitin yada daha önceden %15 oranında cıkıpta şimdi %1 midir %2 midir neyse artık biz bu itemlere sahip olamıcakmıyız anlamına mı geliyor onu anlamadım ben bi aydınlatırsanız sevinirim... bide drop liste item düşme oranlarınıda eklerseniz çok iyi bir yardımı dokunacağına inanıyorum şimdiden teşekkürler albino
Back to top Go down
Monruque

PostSubject: ..   Wed 23 Nov - 22:14

Öncelikle bu konuyu gereksiz yere açtığını belirtmek isterim. Çünkü admin veya oyunla ilgili başka bir yöneticinin foruma baktığını hiç sanmıyorum ilgi ve alaka 0. Senin konuna gelecek olursak ever dediğin gibi oldu. Herkes itemini lwl ini kastı kastı millet kastıktan sonra emc ve lufer exp i ve drop oranı düşürüldü tek başına kasılamayacak şekile geldi. Son cağre cz kaldı cz ye gidenide önceden itemini lwl ini kasanlar rahat bırakmadı bu yaptıkları en cok sağlam kişilere yaradı
Back to top Go down
Joviac

PostSubject: Re: item drop rate   Thu 24 Nov - 20:49

Her an değişiklik olabilir bu değişiklik çok büyük yada çok küçük de olabilir. O halde en başından beri takip etmiyorsanız oyunu bu adminlerin değil sizin sorununuz. adam sen oyunda mısın değil misin diye takip edemez bounce
Back to top Go down
LoxLigHT

PostSubject: Re: item drop rate   Sat 26 Nov - 13:29

katılıyorum üstad . droplar çok farklı oranda değiştirildi . vve ayrıca dediğin gibi drop liste düşme oranıda ortalama olarak eklense iyi olur .
Back to top Go down

item drop rate

View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Similar topics

-
» STANDART DROP LİSTESİ
» Internet hızına göre Rate ayarı
» Puanlama Ve İtem Puanları
» Clana İtem verenler ..
» Item , Takı Upgrade Oranları